Hvem går i stofmisbrugsbehandling hos Novavi Stofrådgivningen?

Novavi Stofrådgivningen er et tilbud om stofmisbrugsbehandling til unge fra 15 år op til 30 år, der har et hashmisbrug, kokainmisbrug eller misbrug andre stoffer som MDMA og lattergas.

Tilbud om stofmisbrugsbehandling til unge fra 15 år op til 30 år

Novavi Stofrådgivningen er et tilbud om stofmisbrugsbehandling til unge mennesker fra 15 år op til 30 år, der har et hashmisbrug, kokainmisbrug eller misbrug af andre illegale stoffer som MDMA, Lattergas og eventuelt alkohol.

Størsteparten af de unge, der er indskrevet i Novavi Stofrådgivningen, har erfaringer med både hash, alkohol og hurtige feststoffer som kokain, MDMD og amfetamin.

Vi har en særlig ekspertise i forhold til

  • Unge, med dobbeltdiagnoser eller med mistanke herom og hvor der er brug for en psykiatrisk – psykologisk udredning.
  • Unge, der har brug for en helhedsorienteret indsats med fx. Terapeutisk, psykiatrisk og pædagogisk støtte.
  • Unge der viser manglende tro på eller lyst til forandring af deres forbrug.
  • Unge der fremstår velfungerende, som eksempelvis er i fast arbejde eller er under uddannelse.

Vokser du op i en familie med stof- eller alkoholmisbrug? Hos Novavi hjælper vi nemlig ikke kun misbrugeren men også de pårørende hvis hverdag og familiedynamik ændrer sig i takt med, at misbruget tager til. Læs om dine muligheder på Ung Revers

15 års behandlingserfaring

Stofrådgivningen har mere end femten års behandlingserfaring. Vores behandlere er psykiatere, psykologer, terapeuter, socialrådgivere og pædagoger.

Vi arbejder både med de problemer, der danner grundlag for udviklingen af de unges skadelige forbrug, med selve forbruget og med at hjælpe de unge til at skabe nogle gode ungdomsliv uden skadeligt forbrug eller misbrug af euforiserende stoffer og/eller eventuelt alkohol.

Stofrådgivningen henvender sig til alle kommuner på Sjælland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
få de seneste nyheder direkte i din inbox